Stage | Uren in overleg

Stage afdeling Finance

Vacature

Ben jij een student bedrijfseconomie, bedrijfskunde (of vergelijkbaar) en ben je op zoek naar een uitdagende stageopdracht? Lijkt het je interessant om bij de specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen stage te lopen met meer dan 250 medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Hebben wij je interesse gewekt?

Opdracht:
Hernieuwde verdeling Winst/Verlies rekening op basis van nieuwe structuur Wouter Witzel, waarbij aandacht wordt besteed aan het onderscheid tussen standaardportfolio en buitenstandaard producten.

Wouter Witzel heeft het afgelopen jaar in kaart gebracht wat men als standaard productportfolio definieert. De producten in dit portfolio vormen de basis van hetgeen Wouter Witzel produceert. Van deze groep producten zijn alle benodigde parameters bekend en daardoor zouden orders bestaand uit deze producten met zo min mogelijk effort moeten kunnen worden doorgevoerd. Resultaat daarvan is dat er meer aandacht kan worden besteed aan het correct doorvoeren van buitenstandaard producten. De opdracht bestaat uit het uitwerken van een opsplitsing van de Winst/Verlies rekening, waarbij rekening wordt gehouden aan het genoemde onderscheid. Bepaalde resources zullen nauwelijks benodigd zijn voor het standaardportfolio en voor andere kosten heeft het geen enkele impact of een order uit standaard of buitenstandaard producten bestaat. Graag zouden we zien dat deze verdeling wordt gemaakt op basis van ‘Activity based costing’.

Jouw profiel:

  • Je bent student bedrijfseconomie, bedrijfskunde (of vergelijkbaar) en zoekt een uitdagende HBO-stageplek of afstudeerstage;
  • Je beschikt over de juiste mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je bent nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers;
  • Je bent gemotiveerd, kritisch en kan samenwerken wanneer nodig;
  • Je bent integer en kunt zelfstandig werken waarbij je overzicht houdt in jouw taken.

De organisatie:

Wouter Witzel is al tientallen jaren een specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen. Het bedrijf levert wereldwijd aan klanten in de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitscentrales, de scheepsbouw, de (petro)chemische en procesindustrie en de installatiesector. Hiervoor is er een uitgebreid assortiment aan vlinderkleppen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires.

Het bedrijf is onderdeel van het Deense AVK, een toonaangevende onderneming die flowcontrol-producten en in het bijzonder industriële afsluiters maakt. Desondanks heeft WW het karakter van een Twents familiebedrijf weten te behouden. De ontwikkeling, engineering, fabricage en verkoop van de producten vinden plaats in Losser. Meer dan 250 gekwalificeerde medewerkers staan hier klaar om de klant een optimale oplossing te bieden voor ieder proces. Teams van alle afdelingen denken enthousiast mee over continue verbeteracties. Om hun kennis op peil te houden, heeft Wouter Witzel veel aandacht voor het opleiden en ontwikkelen van haar medewerkers.

Solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt?

Wanneer je stageloopt bij Wouter Witzel kun je waardevolle ervaring op doen binnen een organisatie in de Nederlands maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen.

We zijn benieuwd naar jouw reden om deze uitdaging aan te willen gaan. Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar het volgende e-mailadres: c.simons@wouterwitzel.nl t.a.v. Cathy Simons.

Or fill in the form below

    All vacancies